Referenssit - Brandana

Referenssit

Tampereen ammattikorkeakoulu

Anna-Kaija Brandanasta on kouluttanut restonomiopiskelijoitamme brändiin ja markkinointiin liittyen. Hänellä on asiantunteva, mutta samalla käytännönläheinen ote sekä visuaalisesti miellyttävät koulutusmateriaalit. Opiskelijoiden antama hyvä palaute kertoo Anna-Kaijan osaamisesta ja taidosta puhua brändiin liittyvistä asioista kohderyhmä huomioiden.

Pilvi Torvinen
Tuntiopettaja / Catering Studio -vastaava

Tampereen ammattikorkeakoulu

 

Kainuun Yrittäjät

Kainuun Yrittäjillä on vuosien kokemus sujuvasta yhteistyöstä Anna-Kaijan kanssa. Olemme saaneet laadukasta sisällöntuotantoa joustavalla palveluotteella mediaan kuin mediaan. Teemme nykyisin yhteistyötä myös brändin tiimoilta, josta yhtenä esimerkkinä on Brandanan toteuttama yrittäjille suunnattu brändiopas. Suosittelen lämpimästi Brandanaa markkinoinnin ja brändin asiantuntijana!

Anu Tervonen
Toimitusjohtaja

Kainuun Yrittäjät ry

 

Kajana Club Oy

Olemme tehneet Anna-Kaijan kanssa yhteistyötä vuodesta 2017 lähtien. Projekteina on ollut koulutussisältöjen suunnittelua ja toteutusta, konkreettista brändityötä sekä sisällöntuotantoa.
Anna-Kaijan mutkattomalla ja ammattitaitoisella otteella asiat etenevät ja syntyy hyviä tuloksia. Olen ollut yhteistyöhömme todella tyytyväinen.

Anni Yli-Lonttinen
Yrittäjä ja toimitusjohtaja

Kajana Club Oy

Asiakkaitamme