Yritys

Brandana on pieni, mutta tehokas ja ketterä bränditoimisto. Tarjoamme brändin ja markkinoinnin asiantuntija- ja valmennuspalveluita. Tehtävänämme on  toimia asiakkaittemme kumppanina kohti menestyvää liiketoimintaa. Osaamme kartoittaa, kouluttaa ja sparrata, mutta teemme myös ryskähommia, kuten sisällöntuotantoa.Tekemistämme
ohjaavat arvot

Kehittyminen

Brandanassa olemme jatkuvan oppimisen tiellä. Vaikka osaamisemme taustalla on koulutusta ja kokemusta, emme tyydy siihen, vaan etsimme jatkuvasti uutta tietoa. Kehitymme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja asiakkaat kehittyvät meidän kanssamme.

Tyytyväisyys

Tyytyväisenä luomme parempaa. Teemme ratkaisuja sen eteen, että kaikesta tekemisestämme suurin osa on mielekästä ja antoisaa. Näin myös asiakkaidemme kohdalla – asiakkaan tyytyväisyys on tekemisen keskiössä.

Aitous

On raskasta esittää jotain muuta, kuin mitä on. Brandanassa ihmiset ovat aidosti omia persooniaan ja se on vahvuutemme. Puhumme suoraan ja toivomme sitä myös asiakkailtamme.

Tekijä

Koulutus
Tradenomi 2009
Yrittäjän ammattitutkinto 2012
Ammatillisen opettajan pätevyys 2016
Tradenomi yamk 2020

Kokemus
Yli 10 vuotta työskentelyä eri organisaatioissa markkinoinnin, viestinnän sekä kehittämisprojektien parissa
Vuodesta 2008 tekijänä ja projektipäällikkönä useissa tapahtumakonsepteissa. Itse rakennettu ja toteutettu tapahtumabrändi Nallikari BeachSoccer vuosina 2010-2011.
Vuodesta 2016 freelancerina markkinointitoimeksiantoja ja sisällöntuotantoa eri kanaviin, artikkeleita, blogitekstejä, nettisivujen hallintaa sekä projektihallintaa.

Brandanan
tarina

Brandana on perustettu helmikuussa 2021. Yrittäjänä toimii lapsena ulkorakennuksen varastossa kauppiaana toiminut ja nuorena ratsastustunteja pitämällä tienestinsä hankkinut tekijänainen Anna-Kaija Hurskainen. Työskenneltyään yli kymmenen vuotta eri organisaatioissa markkinoinnin, viestinnän ja kehittämisprojektien parissa, oli aika omalle yritykselle.

Brändityö, kehittyminen ja pienten yritysten auttaminen toimivat Anna-Kaija innostajina ja motivaattoreina. Yritystään hän vie eteenpäin visioistaan ja asiakastarpeista käsin.

Anna-Kaija uskoo vahvasti verkostojen voimaan, joten Brandanassakin palveluja tuotetaan ja asiakkaiden menestystä tuetaan yhdessä verkostokumppaneiden kanssa.

 

Rakennamme kulutusta kestäviä brändejä.