Yritys - Brandana

Yritys

Brandana on pieni, mutta tehokas ja ketterä bränditoimisto. Tarjoamme brändin ja markkinoinnin asiantuntija- ja valmennuspalveluita.

Tehtävänämme on toimia asiakkaittemme kumppanina kohti menestyvää liiketoimintaa. Lupaamme sitoutua asiakkaan menestykseen.

Tekemistämme
ohjaavat arvot

Kehittyminen

Brandanassa olemme jatkuvan oppimisen tiellä. Kehitämme osaamistamme ja tällä tavoin voimme myös tarjota parempaa palvelua. Kehitymme yhdessä asiakkaidemme kanssa ja asiakkaat kehittyvät meidän kanssamme.

Tyytyväisyys

Tyytyväisenä luomme parempaa. Teemme ratkaisuja sen eteen, että kaikesta tekemisestämme suurin osa on mielekästä ja antoisaa. Näin myös asiakkaidemme kohdalla – asiakkaan tyytyväisyys on tekemisen keskiössä.

Aitous

On raskasta esittää jotain muuta, kuin mitä on. Brandanassa ihmiset ovat aidosti omia persooniaan ja se on vahvuutemme. Puhumme suoraan ja toivomme sitä myös asiakkailtamme.

Brandanan
tarina

Brandana on perustettu helmikuussa 2021. Yrittäjänä toimii Anna-Kaija, jonka elämässä yrittäjämäinen toiminta ja ratkaisujen löytäminen ovat olleet aina läsnä. Tekijänainen keksi jo varhaisessa nuoruudessa keinot hankkia omat tienestinsä, muun muassa pitämällä ratsastustunteja nuoremmille. 

Työskenneltyään yli kymmenen vuotta eri organisaatioissa markkinoinnin, viestinnän ja kehittämisprojektien parissa, oli aika omalle yritykselle.

Brändityö, kehittyminen ja pienten yritysten auttaminen toimivat Anna-Kaija innostajina ja motivaattoreina. Yritystään hän vie eteenpäin visioistaan ja asiakastarpeista käsin.

Anna-Kaija uskoo vahvasti verkostojen voimaan, joten Brandanassakin palveluja tuotetaan ja asiakkaiden menestystä tuetaan yhdessä verkostokumppaneiden kanssa.

Tekijä

Yritys Brandana on syntynyt tarpeesta ja intohimosta auttaa kaikenkokoisia yrityksiä brändityössä, joka tuo menestystä.
Tavassani tehdä työtä korostuvat käytännönläheisyys, järjestelmällisyys ja asiakasyrityksen potentiaalin esille tuominen.

Brändien, valmennustyön ja kirjoittamisen lisäksi innostun jatkuvasta uuden oppimisesta, hyvästä ruoasta ja maastopyöräilystä.

Brandanaa kehitän eteenpäin visioistani ja asiakastarpeista käsin.

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

-Anna-Kaija

 

 

Rakennamme kulutusta kestäviä brändejä.